[xep-support] Missing Footnote Marks

G. Ken Holman gkholman at CraneSoftwrights.com
Thu Jan 12 11:37:12 PST 2006


It is the stylesheet's responsibility to render the footnote 
citations in the footnote's content as well as in the block's body 
... this gives you the flexibility to render the citations 
differently if required.

I hope this helps.

. . . . . . . . Ken
At 2006-01-11 10:16 -0800, owner-xep-support at renderx.com wrote:
>From: "Steve Bass" <steve at wpc-edi.com>
>To: <xep-support at renderx.com>
>
>When generating a PDF with oXygen/XEP, footnote marks appear properly at
>the spot where they are entered in the XML, but the marks do not appear
>next to the body of the footnote at the bottom of the page. The same XML
>works properly when transformed to HTML
>
>Has anyone seen this behavior?


--
Upcoming XSLT/XSL-FO hands-on courses:  Denver,CO March 13-17,2006
World-wide on-site corporate, govt. & user group XML/XSL training.
G. Ken Holman                 mailto:gkholman at CraneSoftwrights.com
Crane Softwrights Ltd.          http://www.CraneSoftwrights.com/f/
Box 266, Kars, Ontario CANADA K0A-2E0    +1(613)489-0999 (F:-0995)
Male Cancer Awareness Aug'05  http://www.CraneSoftwrights.com/f/bc
Legal business disclaimers:  http://www.CraneSoftwrights.com/legal

-------------------
(*) To unsubscribe, send a message with words 'unsubscribe xep-support'
in the body of the message to majordomo at renderx.com from the address
you are subscribed from.
(*) By using the Service, you expressly agree to these Terms of Service http://www.renderx.com/terms-of-service.html



More information about the Xep-support mailing list