[xep-support] PDF "corrupt" after inserting SVG image

Arjan Loeffen arjan at salience.nl
Tue Jul 8 08:50:56 PDT 2003


Dear XEP people,
 
If I specify the following SVG:
 
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<fo:root xmlns:fo=" http://www.w3.org/1999/XSL/Format">
 <fo:layout-master-set>
  <fo:simple-page-master master-name="page">
   <fo:region-body margin="1cm 1cm"/>
  </fo:simple-page-master>
 </fo:layout-master-set>
 <fo:page-sequence master-reference="page">
  <fo:flow flow-name="xsl-region-body">
   <fo:block>
    <fo:instream-foreign-object>
     <svg width="4cm" height="4cm" viewBox="0 0 400 400" xmlns="
http://www.w3.org/2000/svg">
      <rect x="1" y="1" width="40cm" height="40cm"
style="fill:none;stroke:rgb(0,0,255)"/>
     </svg>
    </fo:instream-foreign-object>
   </fo:block>
  </fo:flow>
 </fo:page-sequence>
</fo:root>

 
This results in an error in Acrobat 6 (not in Xep): it cannot be rendered.
 
Note that
      <rect x="1" y="1" width="4cm" height="4cm"
style="fill:none;stroke:rgb(0,0,255)"/>
works fine.
 
How should the SVG width, heigth, viewbox and rectangle dimensions relate in
order to prevent such problems?
It looks like a Xep bug anyway.
 
Arjan Loeffen
Mobiel: 06-51364196
Mail: arjan at salience.nl

Salience BV
Coltbaan 27b 3439NG Nieuwegein 030-6056675
Web: http://www.salience.nl

 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.renderx.com/pipermail/xep-support/attachments/20030708/f03f6de8/attachment.html>


More information about the Xep-support mailing list